top of page

Soutěž s Weledou o krásné sportovní balíčky


Weleda vyhlásila zajímavou soutěž. Parádní způsob, jak snadno obohatit svou koupelnu o pár užitečných produktů.

Ve stručnosti - stačí postnout na instagram co nejzajímavější fotku se správným #hashtagem a důvodem, kvůli kterému sportuješ. S důvodem, díky kterému se snažíš být odlišná. S důvodem, který tě motivuje na tolik, že zvládneš ráno brzy vstát a jít si zaběhat, nebo jít na kolo ikdyž prší... Zkrátka tvůj důvod proč neležíš na gauči u televize!

Přesná pravidla a více informací o soutěži se dočteš na webu weledy: http://sport.weleda.cz

Proč právě Arnika?

Arnika horská je velice ceněnou léčivou rostlinou.

Často je označována za „strážného anděla svalů a pohmožděnin“. Obsahuje přes 150 aktivních složek, která pomáhají při léčbě svalových zranění, zhmožděnin a podvrknutí. Její léčebné vlastnosti jsou využívány po několik staletí.

Weleda každý rok sklidí 1 000 kilogramůsušených arnikových květů v Rumunských Karpatech. Přes 90 let je používá v jednom ze svých nejdůležitějších produktů, v Masážním oleji s arnikou. Ve Weledě vytvořili spolehlivou metodu sběru zaručující trvalou udržitelnost sběru arniky ve volné přírodě díky spolupráci s WWF a ekology krajiny i díky vlastním zkušenostem z podobného projektu ve francouzské oblasti Vosges.

No není to nádhera? A teď můžeš vyhrát jeden z balíčků plných této zázračné rostliny. Tak si vem co ti patří! A pojď do toho!

Zapoj se také do výzvy #mujduvod a soutěž o produkty Weleda!

(zdroj:weleda.cz)

Recent Posts
Archive
bottom of page