top of page

Video z posledního kempu je venku!

Bohužel se nám letos stala jedna taková nemilá věc, ze kterého naše srdíčka krvácí, ale co se stalo, stalo se a jediné, co se s tím dá dělat je se s tím smířit. Moc se za to omlouváme, ale nemohli jsme tomu zabránit.

Našemu dvornímu kameramanovi Petrovi nějací chuligáni vykradli na podzim auto a kromě nechutně drahé techniky mu odcizili také náš disk plný veškerých záběrů ze všech KolOna kempů!

Takže, pokud někdo někde uvidíte někoho se žlutým externím diskem WD, berte ho do kravaty a utíkejte s diskem za námi.

Je nám to moc líto, že kromě posledního kempu v roce 2018 nemůžeme ostatní videa z toho roku ukázat a zveřejnit, protože k jejich sestříhání bohužel nedošlo.

A tak bychom rádi aspoň touto cestou poděkovali všem účastnicím a účastníkům, nejen posledního kempu na Valašsku, ale i těm, kteří s námi za těch pětl let vyrazili. Vážíme si Vaší přízně a moc nás těší, když se k nám vracíte, to je pro nás asi ta nejlepší zpětná vazba a také je to to, co nás žene vpřed.

Proto se v tomto roce můžete těšit na spoustu novinek v programech, na nové lokality, více kempů, nové členy organizačního týmu a na novou energii, kterou si pro Vás chystáme.

Na konci videa najdete termíny KolOna kempů pro rok 2019. Všechny přihlášky, kromě Španělska, jsou již spuštěny.

Nebojte s námi vyrazit, slibujeme, že uděláme maximum proto, abyste odjížděli spokojení a plni zážitků nejen z kola. Přijeďte s námi oslavit rok plný výročí na některý z našich kempů!

Na konci videa najdete termíny KolOna kempů pro rok 2019, kdy budeme slavit Téry 30tiny, ale i výroční 15. a 20. kemp.

Za tým KolOna se na Vás těší Téra Votavová!

Recent Posts
Archive
bottom of page