top of page

Tečka za sezónou, aneb pozvánka na podzimní setkání

Jako již tradičně, je na čase se během pochmurných podzimních dní potkat také bez kola... V pátek 15.11.2019, v 19.00 se setkáme v pražském bistru a pekárně Tady a Teď .

Ovšem, tentokráte jsme se rozhodli, že to pojmeme s grácií a proto vymyslíme nějakou vstupenku... Na to je, však ještě čas...Ale, abychom to nezamluvili....

Kromě toho, že jde o to se potkat a poklábosit, vyzvědět novinky a tak... Těm nejpilnějším z nejpilnějších předáme zasloužené dary za to, že celý rok vyrážely pravidelně každý týden na vyjížďky, kterých se letos chopil Jakub HrrZkopce, Veronika Hoopoe a Šárka Šantorová. Tito tři budou, tedy, těmi nejpřísnějšími soudci a vyhodnocovači razítek, která holky celou sezonu sbíraly.

Tereza Votavova a KolOna kemp dovalí zase nějaké přebytečné kousky oblečení na kolo, ale také si budete moci odnést nějakou tu maličkost od některého z našich partnerů KolOna kempů.

Proč tohle setkání děláme? KolOna vyjížďky a kempy již fungují přes pět let a za tu dobu jsme měli možnost potkat spoustu zajímavých KolOnek, ze všech koutů naší zemičky... Ovšem, čas a povinnosti nám samozřejmě nedovolují se setkávat tak, jak bychom si přály a proto chceme využít jednoho pátečního listopadového večera, kdy se setkáme a povíme si všechny novinky, které se v našich životech za tu dobu, co jsme se neviděly, odehrály.

Pokud máš zájem se zúčastnit, není nic jednoduššího, než si přidat do svého kalendáře naši událost na facebooku. Klikni na "Zúčastním se" a je to!

Celý tým KolOna se na Vás bude těšit!

Recent Posts
Archive
bottom of page