top of page

Holčičácký víkend klepe na dveře

Chceš si užít babí léto po našem? Pojeď za námi do Krkonoš na tradiční Holčičácký víkend plný ježdění, zábavy, přátel a dobrého jídla... Žádné drilování, jen neformální setkání všech, kterým je s námi dobře. Všech, kteří se společně s námi ještě chtějí letos svézt na kole a užít si trochu té večerní zábavy v podobě útulné společenské místnosti s kachlovými kamny a vůní domácí kuchyně.

Sice se to jmenuje "Holčičácký...", ale řekli jste si o to a tak se letos mohou přihlásit i naši KolOňáci, tedy muži. Ovšem, stále platí, že jet mohou jen ti, kteří už s námi někdy na kempu byli. Jde o příjemné zakončení sezóny ve smyslu pěkného počasí a dobře naladěných lidí, kteří se mezi sebou již tak nějak částečně znají. A především, že je známe my a víme, co si s nimi na kole můžeme dovolit.

Nechceme již nikoho vystavovat nervozitě, zda mu padnou lidi do oka, nebo jestli mu to půjde na kole.

Pokud se ti po KolOně stýská a chceš se s námi letos ještě potkat, než se začne ochlazovat a na kolo to už třeba úplně nebude, nebo než nám to COVID-19 opět znemožní, neváhej a přihlas se. Kapacita této akce je poměrně výrazně omezena.

Tvůj tým KOLONA

Recent Posts
Archive
bottom of page