top of page

Specialized a Jarní jízda


Přemýšlíš o koupi nového kola, chtěla bys obměnit svůj vozový park nebo si jen chceš udělat radost? Je třeba myslet také někdy na sebe a dopřát si pohodlí. Proč ne třeba novým kolem.

Specialized spustil svou akci zvanou Jarní jízda. Jejich kola si tak u vybraných prodejců můžete nakoupit za speciálních podmínek. A věřte nebo ne, jsou opravdu lákavé.

Dones například své staré kolo, či jakoukoli starou skládačku co najdeš někde na chalupě a získej tak slevu -20% na kolo nové.

Pokud ti doma chybí nejen kolo, ale i výbava... Pak můžeš využít akce - nakup kolo za plnou cenu a vyber si k němu v hodnotě 20% z ceny tohoto kola libovolné doplňky. Může to být helma, tretry, oblečení či jiné vybavení... A nemusí být nutně pro tebe. Dovybav potomka, přítele či manžela... To už je jen na tobě.

Protože se Specialized aktivně věnuje podpoře dámské cyklistiky, tak tato akce platí na všechny modely dámských kol a na vybrané modely kol pánských.

Na webu https://www.specialized.com/cz/cs/jarnijizda najdeš všechny potřebné informace včetně seznamu modelů a dealerů se kterými je tato akce spojena. Vše končí 15.04.2016, takže pokud chceš s námi na kemp na novém biku, rozhodně neotálej a skoč si pro svou slevu!

Recent Posts
Archive
bottom of page