top of page

V souladu s člověkem i přírodou


Už třetím rokem děláme naše kempy nejen s láskou ke sportu, ale i s láskou k přírodě. Snažíme se poskytnout účastníkům nejen pořádné zážitky, ale také se snažíme je nakazit láskou k přírodě jako takové. Trochu si uvědomit, že i my pocházíme z přírody a jak je důležité na to nezapomínat.

My sami podporujeme veškeré produkty a značky, které mají stejnou snahu. Proto je nám velkou ctí, že se letos můžeme pyšnit spoluprácí s německou značkou přírodní kosmetiky WELEDA.

Na posledním kempu, který proběhl nedávno na Valašsku, měli účastníci možnost poznat (jako první) tohoto našeho nového parťáka a tak si kromě zážitku domů odvezli i dárečky z arniky a levandule.

Jak Téra sama řekla: "To je úlet. Weledu si dycky kupuju jen, když se chci pořádně odměnit. A když mi paní z Weledy napsala... Málem jsem skočila štěstím až na měsíc."

Během roku vám postupně budeme představovat naše oblíbené produkty od WELEDY a také sílu jednotlivých bylin, se kterými tato značka pracuje. Například březové listí, ze kterého vyrábí svou březovou řadu, berou z našich českých stromů. Věděli jste to? A takových zajímavostí Vám budeme psát od teď více.

Recent Posts
Archive
bottom of page