top of page

Valašsko bylo opět jak lusk

Na přelomu dubna/května jsme se opět sešli s další skupinou nadšených bikerek a bikerů v Bike Aréně Vsetín a její krásné hájence.

Počasí nám přálo a tak se zúčastnění mohli i trochu opálit, krom toho, že se zlepšili na kole.

Letos se nám sešla opět jedinečná skupina, která vynikala především smyslem pro hru a zábavu. Takovou partu jsme na kempech ještě neměli. Všichni se přijeli bavit a také se trochu zmáčknout na kole. Programová linka se tedy linula v hodně týmovém duchu a za to jsme moc rádi.

Opět se nám sešli holky a kluci se zajímavými zaměstnáními. Také měli jedinečnou možnost jako první účastníci získat spoustu dárků od našich partnerů, ale především pak od našeho nového partnera - WELEDA. Ale neměli to jen tak zadarmo. Každý svůj poklad musel objevit sám!

Jak jste si mohli v letošním roce všimnout, kempy máme pouze dva a tak se na další účastníky budeme těšit až na konci sezóny. Zbývá nám už jen pár volných míst, tak neváhejte a přihlaste se.

Než však náš podzimní kemp nastane, rozhodli jsme se objevit opět pár nových lokalit, kde bychom chtěli kemp udělat příští rok. A tak se můžete těšit na velice zajímavá místa. Prozatím si je však necháme pro sebe :-)

Užívejte si léto a snad se někde potkáme na kooooleee!!!

Váš tým KolOna

Recent Posts
Archive
bottom of page