top of page

Vysoutěž si jedno ze dvou startovních míst na BLINDURO!

Po 30 letech závodění na nalajnovaných bikrosových a fourcrossových drahách připravuje Michal Prokop vůbec první akci ve vlastní režii. Dvoudenní enduro závod na oči pojmenovaný Blinduro se uskuteční 6. a 7. května v okolí Lipna nad Vltavou.

Vše o akci najdete na facebooku závodu zde.

„Stanovili jsme limit 300 účastníků, abychom stíhali časový plán, a také nechceme pustit do lesa o moc víc lidí, abychom traily ještě před otvíračkou neponičili. Nenapadlo mě, že celou kapacitu naplníme během několika hodin po spuštění registrace a ještě se nedostane na všechny.“ Svěřuje se Michal s nadšením.

Pro dvě bikerky má ale Michal dobrou zprávu!

„Traily kolem Lipna nejsou extra náročné, podle mě je to nej flowpark u nás. Navíc je tam spousta dalších atrakcí a po závodě je pak volné pondělí. Ideální příležitost zajezdit si a ještě strávit super prodloužený víkend, klidně s celou rodinou. Tak jsme se rozhodli, že ještě uvolníme dvě místa jen a pouze pro holky! Nenabízíme startovné zdarma, to by bylo vůči těm 300 platícím nefér.“

Stačí zapátrat v paměti nebo na síti, vyplnit soutěžní formulář na https://goo.gl/forms/hYKeGmSe8MAGKtMc2 a doufat v trochu štěstí při losování.

Uzávěrka soutěže je už v pátek 10. února!

KolOna si takovou akci, samozřejmě, nenechá ujít a zúčastní se závodu taky, takže je to ideální šance s námi vyzkoušet třeba svůj první enduro závod a zažít něco neopakovatelného!

Budeme se na tebe těšit na startu!

Tým KolOna

P.S.: Případné bolístky či unavené tlapky nám po závodě napraví naše milovaná WELEDA!

Recent Posts
Archive
bottom of page