top of page

Moravský Kras máme za sebou

Ani jsme se nenadáli a už za sebou máme první letošní KolOna kemp. Tentokrát nás pohostil Singltrail Moravský Kras a musíme uznat, že to byla dobrá volba!

Ikdyž to ze začátku vypadalo, že nás počasí neúprosně roznese na kopytech, vše se nakonec umoudřilo a my si užili hromadu sluníčka a zpívajících ptáků.

Skupina, která se nám v Krase sešla byla opět naprosto unikátní a tak jsme přijeli zpět domů z novými informacemi, zážitky a přáteli.

Rozepisovat se o kempu víc asi nemá úplně cenu, protože vše uvidíte brzy v našem videu, které stříhají naši milí přátelé z Profesionalnivideo.cz.

Moc bychom chtěli poděkovat našim partnerům, protože díky tomu aprílovému počasí jsme zjistili, že jejich produkty jsou nepostradatelné. Ať už to byla 100% fungující kola Specialized, nebo svačinky v podobě tyčinek Cerea, které byly k nezaplacení hlavně v chladných chvílích a také kosmetika od Weledy, díky které jsme dali odpočinout bolavým svalům a otlučeninám.

Pokud je Vám líto, že jste se na tento kemp nedostali, zkuste se přihlásit třeba Slovensko, nebo Klínovec. Zatím ještě nějaká místa máme. Ale opatrně, ať to zase neprošvihnete.

Kemp v Zillertalu je pak určen pro pokročilé jezdce, protože se budeme pohybovat převážně v enduro terénu.

Smekáme kloboučky před všemi bojovnicemi, které s námi byly v Jedovnici, za skvělé výkony a těšíme se na další nové i známé tváře na KolOna kempech a vyjížďkách.

Tak ahoj, Váš tým KolOna

Recent Posts
Archive
bottom of page