top of page

Sezóna je fuč a tak je čas na restart

Letošní rok byl opravdu náročný. Pro tým KolOna byl plný změn a novinek. Ať už se bavíme o změnách zaměstnání, očekávání nového přírustku, nových lokalitách, nových kolech a nově vzniklých přátelství. Všechny tyhle novoty nás natolik utahaly, že si musíme chvilku odpočinout a tak bychom podzim rádi využili na takový malý, ale vlastně velký restart.

Připravujeme videa z uplynulých kempů, nové termíny a nové lokality na další sezónu... Ale hlavně! Hlavně se potýkáme s problémy ohledně našeho emailu a rezervačního systému. A tak naším podzimním cílem je to opravit, předělat a mít tak super nové prostředí, ve kterém se nám již nic neztratí.

A tak Vás tímto nyní prosíme o trpělivost a pokud s námi potřebujete něco projednat, volejte +420 728 553 769, protože náš email v současné chvíli nepremává :-)

Vše opraveno a připraveno opět na všechny Vaše dotazy bude s koncem listopadu. A tak do té doby prosíme o trpělivost. Běžte si užít podzim, odpočiňte si, dejte si masáž třeba arnikovým olejem od Weledy a ušlapané tlapky si namažte Fusbalzamem a na konci listopadu se tu společně potkáme při slavnostním spuštění naší nové administrativy a možná Vám i prozradíme termíny a lokality pro příští rok.

Děkujeme moc za přízeň

Tým KolOna

Recent Posts
Archive
bottom of page