top of page

První jarní kemp je za námi

Ani jsme se nenadáli a je po všem. Je to několik dní, co jsme na penzionu Kůlna v Jedovnici přivítali přes 20 milovnic kola. Počasí nám neskonale přálo, příroda byla v tom největším rozpuku, kuchař vyvářel s láskou, traily prášily a my tak měli ideální podmínky se vyřádit do sytosti.

Holky byly statečné, oplývaly neskonalou důvěrou v náš tým a díky tomu jsme udělali všichni společně obrovský kus práce. No, u srdíček nás teď hřeje pocit, že zase dalších dvacet holek to bude roztáčet před zraky všech "nevěřících Tomášů" a skeptiků, kteří stále věří tomu naivnímu tvrzení, že holky neumí jezdit na kole... A my můžeme spokojeně, klidně spát, protože víme, že nám holky nebudou dělat ostudu. :-)

Bylo to perfektní, zvládli jsme to bez sebemenších problémů a ženy tak odjížděly v úterý se spokojenými úsměvy na rtech.

I když je to loučení vždycky trochu smutné, my se už těšíme zase na to další... Tentokrát se totiž vydáme už s těmi ostřílenějšími do rakouského Zillertalu, kde nás bude hostit naše spojka Pája a její House4Elements.

Děkujeme všem zúčastněným za trpělivost, odhodlání a nasazení. Jste hvězdy!

Recent Posts
Archive
bottom of page