top of page

Soutěž s námi a vyhraj účast včetně zapůjčení kola na GRAVEL BLINDURO v České Kanadě!

KolOna se pravidelně zúčastňuje závodů Blinduro, které jsou jako stvořené pro ty, kteří si chtějí vyzkoušet enduro na oči příjemnou a přátelskou formou, bez zbytečných stresů a přehnaně soutěžní atmosféry. Prostě na pohodu s partou přátel, holek které spojuje láska ke kolu.

Dnes máte jedinečnou šanci být u zrodu sourozence Blidura - u zrodu Gravel Blindura. Závod na oči na štěrkoletu, tedy Gravel biku. Dvoudenní pohodový (ne)závod na oči, bez znalosti trati. V úžasném prostředí České Kanady. Pro cyklisty toužící odbočit dle libosti ze silnice na polní cestu nebo do terénu. Díky naší soutěži ti stačí jen vlastní přilba a dobrá nálada. O zbytek se postaráme.

23-24. června ve Starém Městě pod Landštejnem

Nemáš vlastní gravel bike či krosku? Zkus štěstí v naší soutěži Zde se můžeš přihlásit o startovné zdarma a zápůjčku kola Ghost Violent Road Rage 7.8 LC ! Uzávěrka soutěže je 13.6. ve 12:00.

Můžeš se kochat, můžeš klábosit, můžeš do toho šlápnout. Jak kdo chce. Jen v erzetách si to každý dává za své. Je to víkend s přáteli, na krásném místě a s možností se hecnout v rychlostních zkouškách. Ať je co řešit cestou domů.

Zúčastnit se může každý od 15 let. Vypsány jsou i dvě kategorie pro horská kola určené bikerů a bikerkám, které zaujal koncept závodu, ale gravel bike (zatím) nevlastní. Startuje se ve skupinách jejichž složení si sami určíte. MTB kategorie pojedou spolu ve skupině na konci startovního pole.

Česká Kanada je rájem štěrkoletců! Jihovýchodní kout Čech na hranici s Moravou a Rakouskem je nádherný, protkaný cestami a silničkami s nejrůznějším povrchem. Trať je složená z měřených úseků a transferů. Pojede se zhruba šedesátikilometrový okruh, z toho je asi třetina rychlostních zkoušek po cestách i trailech. V sobotu jedním směrem, v neděli naopak. Nic těžkého pro závoďáka, dost náročné, aby hobík nezapomněl.

Na programu je i odpolední workshop s rámařem a za tmy pak Night Stage. Pořádné světlo je povinné. Můžeš si ho ale půjčit na místě.

Centrum závodu je v Cyklocampu pod Landštejnem. Odsud se startuje, tady se končí. Jede se tu i noční RZ. K dispozici jsou dvoulůžkové a čtyřlůžkové chaty, apartmány, ubytovna i místa pro karavany. Nebo nech auto doma a přijeď rovnou na kole pod stan!

Fotografie: Rob Trnka

Recent Posts
Archive
bottom of page