top of page

Daruj k Vánocům KolOna kemp

Máte v okolí někoho, kdo má rád jízdu na horském kole? Nevíte, co jí/mu koupit, protože si vše musí vybrat sama/sám a tak by to nebylo překvapení? Nebo s Vámi Vaše přítelkyně, maminka, manželka nechce jezdit na kole, protože Vám nestačí, Vy na ni nemáte tu správnou trpělivost, ale chtěli byste, aby se na kole zlepšila, aby se tolik nebála a mohla s Vámi jezdit?

Ať už je ten, na koho myslíte začátečnice/ík, pokročilá/ý, máme pro Vás poukaz na jeden z našich KolOna kempů, nebo na individuální lekce!

Darujte pod stromeček bikový zážitkový kemp, který není jen o kole, ale i o zahnání strachu, vytvoření nových přátelství, poznání nových míst, také o odreagování se od běžného života, hraní si, ale především o zážitku!

A věřte, že z kempu se Vám vrátí usměvavá/ý, spokojená/ý bikerka, biker, nebo bikerčátko.

Máme pět let zkušeností, každý kemp šijeme na míru dané skupině, využíváme individuálního přístupu a proto se k nám lidé rádi vrací.

Letos nás, navíc, čekají dvě jubilea - 15. a 20. kemp. A tak jsme se rozhodli, že sezónu 2019 uděláme ve velkém stylu.

Pokud si myslíte, že kemp je třeba z časových důvodů problém, darujte klidně jen pár individuálních lekcí se zakladatelkou a bývalou reprezentantkou Terezou Votavovou.

V tuto chvíli ještě nemáme kompletní seznam termínů kempů, nicméně je to otázkou pár dní.

Individuální lekce se odvíjí na konkrétní domluvě, podle místa konání, počtu osob a počtu lekcí. Proto napište email, nebo zavolejte a Téra s Vámi vše doladí.

Všechny dotazy Vám rádi zodpovíme.

Recent Posts
Archive
bottom of page