top of page

Přihlášky na španělský kemp budou spuštěny 1.2.2019

Letošní třešničkou na dortu sezóny našich KolOna kempů bude bez pochyby jubilejní 20. kemp, který se odehraje ve Španělsku, v oblasti Asturias a to v termínu 5.-14.9.2019. Bude to oslava se vším všudy a tak se, krom tamních trailů, také pověnujeme surfování.

Užijeme si 10 dní plných výletů, bikování, surfování, oslavování, dobrého jídla a tak vůbec. Na tento kemp můžete vzít partnera, partnerku, kamarády, manžely, manželky, mámu, tátu, bráchu, ségru... Zkártka kohokoli. Nemusíte nutně všichni jezdit na kole i surfovat.

Cena, která bude uvedena u přihlášek kempu bude souhrnná a bude zahrnovat následující položky: 9x nocí, 9x polopenzi, 4 dny surfování, 4 dny ježdění, dopravu na jednotlivé bikové i surfové lokace, servis a mechanika, doprovodný program a dárky oslavující naše jubileum. Kdo nebude chtít některou z vyjmenovaných částí programu absolvovat, domluvíme se mailem na individuální ceně.

Jde nám o to oslavit naše kempy, zařídit Vám pěknou dovolenou, užít si poslední teplé dny, než přijde další zima a hlavně být s fajn lidmi. Program bude hodně volný a vždy přizpůsoben každému co nejvíc na míru, právě proto, abyste mohli vyrazit klidně s rodinou či přáteli. Takže, pokud plánujete dovolenou, máte ideální příležitost na ni vyrazit s námi.

Dopravit se do Španělska můžete vlastním autem (cesta se rozpočítá mezi pasažéry a ještě budete nezávislí), nebo můžete přiletět a půjčit si auto na letišti. Naší základnou bude Salty Lobos surf&chill house, který leží v městečku Lluces. Nejbližšími letišti jsou Gijón, Ovideo, Santander a Bilbao.

Roztočte to s námi na bike&surf KolOna kempu na Salty Lobos, ze kterého se na deset dní stane Surf&Bike House!

Vaše KolOna

Recent Posts
Archive
bottom of page