top of page

Sbírej razítka za vyjížďky

Slibovali jsme Vám pravidelné vyjížďky a svého jsme také dostáli. Opět letos jezdíme každou středu na MTB vyjížďky a každý čtvrtek na ROAD vyjížďky.

Obtížnosti jsou různé, ale vždy se dá vyjížďka absolvovat dohromady s různě zdatnými účastnicemi, protože nejtěžší úseky lze vždy objet lehčí variantou. Také nechybí pravidelné zastavení na pivo, nebo něco dobrého na zub.

Pravidelné středy na MTB vede náš Jakub HrrZkopce a Veronika Hoopoe. Tihle dva se starají o to, abyste vždy v pondělí věděli, kam se jede a mohli se případně ve středu přidat, či se vyptat na podrobnosti a tak... Opravdu se nebojte vyrazit, protože se vždy terén volí dle zdatnosti zúčastněných.

Pravidelné čtvrtky jsou v režii Šárky Šantorové, která se zase postará, abyste si udělaly krásný výlet na silničkách a provětraly si hlavy po těžkém pracovním dni.

Na všech těchto vyjížďkách můžete sbírat razítka za účast (kartičku dostanete při Vaší první vyjížďce). Pro ty nejpilnější máme za 16 vyjížděk připravený "Tajemný KolOna balíček" a za 21 razítek zase velké hodnotné překvapení od Specialized.

Na podzim, až vyjížďky ukončíme, se potkáme společně na slavnostním zakončení sezóny a tam také budeme předávat vyježděné dárečky.

Kdy, kde je sraz a kam se pojede se dozvíte v naší skupině KolOna na facebooku:

Skupina KolOna slouží všem ženám, které hledají parťačky pro své cyklo radovánky. Tady se můžete zeptat na cokoli, nabídnout nepotřebné cyklo kousky ostatním, domlouvat se na vyjížďky nejen ve středu a čtvrtek, radit se o čemkoli a sdílet Vaše úspěchy a radosti, kterých se Vám podařilo na kole dosáhnout.

Tak co říkáte, nestojí za to s námi vyrazit?

Těšíme se na Vás

Tým KolOna

Recent Posts
Archive
bottom of page