top of page

Holčičácký víkend v Kérkonoších

Téra letos musela zrušit pár kempů, kvůli svému zranění, proto jí napadlo udělat takové holčičí setkání na konec sezóny přímo u ní doma, v Krkonoších a strávit společně alespoň jeden krásný víkend v krajině, která je její domácí půdou s ubytováním na penzionu přítelovy rodiny. Na konci září (27.-29.9.2019) bude jistě ještě krásné babí léto, přitom hory už nebudou tolik plné turistů.

,,Žádné drilování, jen příjemný víkend v super společnosti ostatních bab, co mají rády kolo a přírodu stejně, jako my." Říká Téra Votavová. Ovšem, klidně může přijet i doprovod přijet i ti, kteří kolu až tolik neholdují, nebo jsou zrovna zraněni... Zkrátka jde o to si užít parádní víkend nabitý v první řadě ježděním, ale klidně i jinými druhy výletů a zábavy. Rozdělíme se do menších skupin, podle zaměření a obtížnosti. Někdo pojede dračit do terénu, někdo zase na krásný výlet plný výhledů a různých zastávek.

Bydlet budeme v penzionu U Königsmarků, který se nachází přímo na sjezdovce Bubákov, pod vrcholem Žalý. Klasická horská chalupa s velkou kuchyní a společenskou místností s kachlíkovými kamny a pípou s místním pivem. O snídaně a večeře se postarají kluci přímo tam a oběd si dáme vždy někde venku, na vrškách.

Přijíždět můžete llibovolně jak kdo chcete, cenu za pobyt potom případně upravíme podle počtu nocí. Nícméně standard je nájezd v pátek 27.9. od 14.00 kdykoli a konec v neděli 29.9. odpoledne, po ježdění.

Více informací, včetně přihlášky (RSVP) najdete přímo zde.

Recent Posts
Archive
bottom of page