top of page

Sezóna kempů 2019 je za námi

A je po všem!

Poslední zářijový víkend jsme uspořádali historicky první "Holčičácký víkend v Kérkonoších" na Téřině domácí půdě. Holky odjely spokojené, utahané, a tak to má být. Krakonoš byl milosrdný, a i přes hrozbu ošklivého počasí nám dopřál parádní víkend plný skvělého netradičního ježdění, nevšedních zážitků, famózního jídla, borůvek a hřibů.

Nutno podotknout, že tento víkend byl i nadměrně bohatý na defekty. Holky se ukázaly jako opravdové „pichny“ a našeho dvorního mechanika Tomáše pěkně zaměstnaly. Během neděle jsme si výměnu duše zopakovali celkem 7x, což je možná více, než za pět let historie kempů J. Alespoň to holky budou umět vyměnit už i poslepu.

Každopádně, tohle byla taková pěkná tečka za touto naší sezónou. Chtěli bychom Vám všem poděkovat za Vaši přízeň, důvěru a odhodlanost, kterou jste během letošního roku projevili.

Termíny kempů 2020 budou známy na konci října, kdy budete mít možnost se rovnou registrovat, či pořídit dárkové poukazy k Vánocům na kemp, ale i soukromé lekce.

V listopadu ještě plánujeme večerní slezinu v Praze, datum teprve zveřejníme.

Zůstaňte s námi i nadále. Sledujte fb a instagram, buďte součástí naší fb skupiny KolOna, nebo si občas přečtěte občasník, který Vám pošleme do mailu.

Jste hvězdy!

Krásný podzim

Tým KolOna

Recent Posts
Archive
bottom of page