top of page

Daruj k Vánocům zážitek i s kalendářem

Objednej od 1.12. do 31.12.2019 poukaz na KOLONA KEMP a dostaň k němu zdarma nástěnný kalendář KolOna 2020.

***********

Nevíte, co dát Vašim blízkým k Vánocům? Všechny hmotné věci už mají, nebo si je koupí? A Vy jim nechcete dávat zbytečnosti?

Darujte jim poukaz na bike kemp, nebo výukové lekce!

Formulář pro objednání najdete zde.

Zážitek, který mohou absolvovat jak sami, tak s Vámi, nebo využít možnosti poznat nové přátele a lidi se stejným zájmem.

Můžete zvolit třeba:

  • kemp:

  • obecně - aby si obdarovaný/á mohl/a vybrat termín a lokalitu sám/sama. Veškeré termíny a ceny najdete v záložce "KEMPY".

  • konkrétní kemp - vyberete rovnou konkrétní termín kempu. Veškeré termíny a ceny najdete v záložce "KEMPY".

  • výukové lekce pro jednoho - vyberete počet lekcí (jedna trvá 60 min), město/místo konání a obdarovaný/á se nám ozve, až poukaz dostane a společně najdeme vhodný termín a konkrétní místo. Doporučujeme zvolit minimálně 2 lekce, jedna je neefektivní. Více informací najdete v záložce "LEKCE/FIREMKY". Cena této formy výuky se odvíjí od lokality (náklady na dopravu).

  • výukové lekce pro skupinu (2-8 osob) - vyberete počet lekcí (jedna trvá 60 min) a osob, město/místo konání a obdarovaný/á se nám ozve, až poukaz dostane a společně najdeme vhodný termín a konkrétní místo. Pro menší skupinu je vhodnější zvolit alespoň půl dne, ideální je víkend. Více informací najdete v záložce "LEKCE/FIREMKY". Cena této formy výuky se odvíjí od lokality (náklady na dopravu).

  • průvodcovaný výlet - jedete například někam na dovolenou, neznáte to tam a nechce se Vám trávit čas nad studováním mapy, nechcete při výletu neustále vytahovat mobil, abyste se zorientovali v terénu, jezdit s plným batohem? My to uděláme za Vás. Protáhneme Vás zajímavým okruhem, vypíchneme zajímavosti, zavedeme Vás na výjimečná místa atp. Cena této formy poukazu se odvíjí od konkrétních požadavků klienta, počtu osob a lokality.

***************

Veškeré objednávky poukazů provedené od 1.12. do 31.12.2019 dostanou automaticky zdarma nástěnný kalendář KolOna 2020. Stačí v objednávkovém formuláři zaškrtnout, že chcete kalendář zdarma.

Recent Posts
Archive
bottom of page